Истината ни прави свободни

петък, 4 април 2014 г.

Буден гражданин ни предупреждава: "гейовизацията на обществото" е страшно заболяване - няма народ, който да се е изпедерастил масово и да не е изчезнал!

Ето кратка полемика по интересна според мен тема, която открих в коментарите на един приятелски блог:

”... днес щръква войнствената хомофобия. Тя претендира да се възправи като заместител и морален обединител в рамките на парадигмата за борбата срещу разпуснатите нрави на Запада.” - край на цитата.

Тук вече настъпваме котето. Няма по-голяма грешка от тази срещу Путин да тръгнем с гей-кръстоносни походи. Той точно това чака. Който знае историята е наясно, че гейовизацията на обществото е обществено заболяване и води до изчезването на съответната популация. Няма народ, който да се е изпедерастил масово и да не е изчезнал. Нито гърци, нито римляни е пощадил. Когато варварите влизат в Рим, там няма вече жив римлянин. Всички са потомци на роби. Генът на римляните е изчезнал.

Как можем да вярваме на автори, които говорят, че Путин ограничавал правата на хомосексуалистите и не споменават, че Путин ограничава пропагандата на хомосексуализма? Историята учи, че няма граница за разпространението на хомосексуализма. Народът може да се изпедерасти масово. Достатъчно е да се даде възможност за безконтролна пропаганда. Путин много точно напипа слабото място на Запада и борбата за традиционните ценности и морала му дава в ръцете страшно оръжие. По-страшно идеологическо оръжие, отколкото комунистическата идеология.

Усещате ли колко е абсурдна идеята заради това, че искаме да свалим Путин от власт, да бъдем прекарани да воюваме за разпространението на хомосексуализма? Уважавам Иво Инджев за гражданската му позиция, но това абсурдна идея. Не може всеки политически, икономически и социален проблем да бъде прикачен с правата на хомосексуалистите! А точно това става. В Америка ако искаш да си прогресивен демократ, задължително трябва да приемеш и гейовизацията.

Аз съм за политическата и икономическа програма на прогресивните демократи и съм против защита правото на хомосексуалистите да зарибяват и развращават населението и особено подрастващите. Аз съм против Путин и имперска Русия, но съм съгласен с ограниченията, които Путин налага по гей-линията. Колкото на Запад се раздухва политиката на Путин спрямо гейовете, толкова по-голям ореол ще му се изписва като борец за защита на моралните и традиционни ценности. Т.е. Западът ще свърши пропагандната работа на Путин, Западът ще му направи необходимата реклама.

За съжаление, той е на правилната страна по този проблем. И зад него ще застанат не само коалиция от държави, но и по-голямата част от западните общества. Нито в Америка, нито в Европа искат да решат по демократичен път въпроса с гей-браковете. С референдум, например. Налагат гей-браковете по лобистки, масонски път, чрез отделни съдии или политици.

Правата на гейовете били израз на съвременната свобода! Това в историята вече го е имало и тази свобода води до смърт на обществото. Свободата на един да пропагандира сексуалната си ориентация и да зарибява други моментално води до несвободи за останалите, които не искат да слушат тази пропаганда - и които не искат децата им да стават хомосексуалисти. Това е свобода, която води до несвободи за другите. И понеже либералите са се преборили в всичките други свободи, сега им остана само за тази на педалите.

Ще завърша с това - изграждането на ореол на Путин като борец за морал и традиционни ценности ще го бетонира в борбата срещу Запада, и в същото време ще разединява Запада. Затова настъпихме котето: защото тази тема изобщо не трябва да се подхваща.

Posted by Иван Иванов

Към Иван Иванов: Благодаря за лекцията, но бъркате аудиторията - трябва да я изнесете някъде, където някой пропагандира въпросните “кръстоносни походи”.

Това, че нечия свобода Ви пречи толкова много, е наистина Ваш проблем и не желая да влизам в този разговор, който е явно толкова обсебващ за хора със самочувствието на Господ, раздаващ “справедливост” за някакви второкачествени човешки същества (изобщо същества ли са?!).

От подобна позиция до извода за необходимостта да се рециклира некачествения човешки материал, например с помощта на концентрационни лагери за непълноценните, има една малка крачка и Путин е вдигнал ботуш да я направи.

Ще Ви помоля, след като се изказахте подробно, да бъдете така добър да ми спестите продължението.

Posted by Иво Инджев

Четейки писанието на Иван Иванов си мислех за силата на манипулацията. Човек, с прилична граматическа култура, развива теза за опасността от хомосексуализма за Запада, а например – не направи една бърза проверка за раждаемостта в този същи гей Запад и раждаемостта в една антигей Русия. Както и за нивото на смъртност в тези две условни половини на света.

Направих експеримент – написах в Гугъл – “европейский союз – гей общество” и ето какви заглавия изскочиха:

- ”Гей-диктатура приведет к распаду Европейского Союза”;
- ”Европейский Союз признает гей-парады как здоровое демократическое явление”;
- ”Евросоюз тестирует Киев и заставляет провести гей-парад”;
- ”ЕС напомнил Украине о необходимости принятия закона о геях”;
- ”«Гей-мозоль» в Европарламенте и Верховной Раде”
- ”Геи просят ЕС не сближаться с Киевом, пока их не защитят в Украине”

Ех, Иван Ивановци! Люпите семки, четете путинските заглавия и пропутински папагалствате.

Posted by Алеко



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари:

Абонамент за списание ИДЕИ